5.11.2020 – OBVESTILO

Glede na trenutno stanje v državi- število okuženih s koronavirusom ter hospitaliziranih ter na veljavnost Odloka o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja,  so se vsi ukrepi podaljšali in bodo vrtci ZAPRTI tudi naslednji teden (od 9.11. do 13.11.2020).

Po sklepu župana Mestne občine Maribor ostaja organizirano nujno varstvo za tiste vpisane otroke, katerih starši so zaposleni in ne morejo zagotoviti za svojega otroka drugega varstva.

V vrtcu Jožice Flander Maribor bo organizirano nujno varstvo še zmeraj na Upravi vrtca- Focheva ul. 51, 2000 Maribor.

Potrebo po varstvu otroka morata dokazovati oba starša s potrdilom, ki ga izpolnita delodajalca (priloga1). Potrdilo morate prinest s seboj v ponedeljek zjutraj in ga oddati vzgojiteljici, ki bo prevzela vašega otroka.

V VRTEC PRIPELJITE LE ZDRAVE OTROKE IN UPOŠTEVAJTE VSE VARNOSTNE UKREPE. (priloga 2). Tudi izpolnjen obrazec o zdravju vašega otroka oddajte v ponedeljek zjutraj vzgojiteljici.

Vsi, ki potrebujete nujno varstvo od PONEDELJKA 9.11.2020, vas prosimo, da zaradi organizacije dela ter naročila hrane, prijavite varstvo za naslednji teden .

Otroka prijavite preko e-asistenta njegovi vzgojiteljici. V sporočilo vpišite ime in priimek otroka ter čas prihoda in odhoda.

V kolikor se bo karkoli spremenilo ali bomo dobili drugačna navodila, vas obvestimo.

S spoštovanjem ,

OSTANITE ZDRAVI!

S spoštovanjem,

Darja Jaušovec, ravnateljica

DOKUMENTACIJA

DOSTOPNOST
Scroll to Top