JUHUHU! DOBILI SMO NOVO IGRALO.

V četrtek, 23. 11. 2023,  je bilo na otroškem igrišču našega vrtca, natančneje na igrišču Enote Vančka Šarha, zelo veselo.

K svojemu namenu smo namreč predali novo igralo.

V imenu vseh otrok, ki bodo vsakodnevno, brezskrbno uživali na igralu in ob igri dobili raznovrstne gibalne izkušnje, je slavnostni trak otvoritve, skupaj s predstavniki Holdinga KD Grup, Gorenjske banke in občine Maribor, prerezala ravnateljica g. Darja Jaušovec in se, ob tej priložnosti, iskreno zahvalila donatorjema igrala: Holdingu KD Grup in Gorenjski banki, ki sta nam ob sodelovanju z Občino Maribor, v okviru njihovega projekta, Podpora družinam, podarila igralo.

S svojimi likovnimi izdelki ter plesnim in pevskim nastopom so se, v zahvalo za novo igralo, odlično odrezali tudi otroci najstarejših skupin in pevci pevskega zbora.

Ob veselem vrisku otrok, ki so se spustili po toboganu novega igrala, je zahvala zvenela še bolj pristno in iskreno.

Vsi mi, v Vrtcu Jožice Flander, pa se bomo potrudili, da bomo s svojo igro in gibanjem na igrišču opravičili namen donatorjev igrala, ki je čim boljše okolje za prihodnje generacije in bo naše igrišče, ne le prostor za igro, temveč tudi prostor za življenje.

SRČNA HVALA!

DOSTOPNOST
Scroll to Top