OBVESTILO – 12.11.2020

Spoštovani starši,

Znova vas prosimo, da nas do jutri – petka 13.11.2020, najkasneje do 9.00 ure, obvestite o potrebi po NUJNEM varstvu za vašega otroka.

Glede na situacijo z KORONAVIRUSOM  v naši državi in glede na neformalne informacije, se lahko zgodi, da bo vlada podaljšala ukrepe za zajezitev virusa in bodo vrtci tudi v tednu od 16. do 20.11.2020 ZAPRTI in se bo izvajalo le nujno varstvo.

V vrtcu Jožice Flander Maribor, se bo NUJNO VARSTVO izvajalo še naprej le na enoti FOCHEVA, Focheva ul. 51, 2000 Maribor.

Zaradi organizacije dela (v skupini je lahko največ 6 otrok, otroci se ne smejo združevat, formirajo se stalne skupine…) ter nabave hrane, vas vljudno prosim, da v nujno varstvo otroka prijavite do petka, saj ga kasneje v tem tednu, ne bomo mogli sprejet.

V ponedeljek znova prinesite POTRDILA DELODAJALCEV ter IZJAVE O ZDRAVJU VAŠEGA OTROKA  (priloga 1 in 2).

Ker je situacija v državi in zdravstvu zelo resna, vas prosimo, da NUJNO upoštevate vsa priporočila NIJZ in MIZŠ (v vrtec pripeljete le zdrave otroke in le, če resnično potrebujete varstvo zaradi dela, nosite masko in si razkužite roke pred vstopom v vrtec).

 

Hvala ker solidarno prispevate k zajezitvi širjenja virusa. OSTANITE ZDRAVI!

 

                                                                                                     Darja Jaušovec, ravnateljica

DOSTOPNOST
Scroll to Top